Vad vi gör

Inredning

Första konsultationen/hembesöket: Vi går igenom dina önskemål och visioner vad gäller möblering, färger, belysning, mattor osv. Utifrån vår diskussion får du en offert på kostnadsförslag och tidsåtgång.

Om det behövs  mäter jag upp ytan/ytorna  och du får ett diskussionsförslag inkl ritning och färgförslag, utifrån överenskommet mål enl. ovan.

Genomförande processen startar och i den kan ingå hjälp med inköp av möbler, mattor, belysning och hantverkshjälp mm. Alternativt kan du självklart ordna detta själv.

Slutförande av projektet.

Ett urval av de stilar jag arbetar med:
– Modern och elegant – Lite stramare/diskretare tyger, färger och möbler
– Romantisk – Milda färger, mjuka mönster t ex. blommigt, eller enfärgat
– Orientalisk – Antingen mustigt och färgstarkt eller lugnt och enkelt
– Nordisk – Sparsmakat med ljusa färger och ev uppiggande färgklickar
– Marin – New England, mycket blått & vitt med röda inslag, eller annan accentfärg

Olika stilar går att blanda, alla objekt är unika med olika förutsättningar. Jag arbetar inte med färdiga lösningar/koncept utan jag utgår alltid från kundens önskemål och behov.

Våning, lägenhet, villa, torp, sommarstuga, skånelänga eller vindsvåning; allt är lika spännande att arbeta med!

Homestyling

Är en lättare homestayling med dina egna möbler inför t ex en försäljning. Med befintliga medel blir din bostad uppdaterad och attraktiv på ett personligt sätt. Om det finns behov av nya handdukar, blommor eller annat betalas och behålls det av kunden.

”Ordning i röran”

Behöver du hjälp att få till en bättre ordning i t ex hallen, där det ofta samlas en massa diverse? Eller kanske badrummet är överfullt? Livet är fullt av utmaningar och detta är exempel på vad jag kan hjälpa till med!